YOGA og KULTUR uge 45 5.-12. november 2022

Når det rigtigt er blevet efterår i Danmark er det skønt at komme til lunere himmelstrøg og arbejde med sig selv og sin krop. Der er morgen og aften yoga v/Charlotte Dissing Therkelsen og udflugter, hvor du vil opdage hvordan kulturen i det sydlige Marokko former sig. Det er modsætningernes land – du vil helt sikkert se noget du ikke før har oplevet

Rejseleder: Marianne Elallafi Leth
Underviser: Charlotte Dissing Therkelsen

Afrejse fra København lørdag d. 5. november 2022
Hjemkomst til København lørdag d. 12. november 2022 –

Her er noget af det I kan forvente i løbet af ugen

  • 14-16 timers professionel yoga- og afspænding v/Charlotte
  • tur til Atlasbjergene, et par timers vandring med guide.
  • overnatning på hotel i bjergene
  • Atlanterhavet ved Taghazout – bade og ophold.
  • hammam – skidtet skal skrubbes af i det lokale badehus
  • ophold i “dar Lahmadate” – vores hus i landsbyen
  • fantastiske, marokkanske måltider tilberedt af landsby kvinder
  • Tid til hyggeligt samvær og alene tid hvis det ønskes
  • Tur til Taroudant og Claudio Bravo Palace

Vi rejser max 15-18 personer sammen. Vi bor i “Dar Lahmadate” i Lahmadate som er en typisk marokkansk landsby 40 km øst for Agadir. Huset er omdrejningspunkt for ugens aktiviteter: Yoga, måltider, socialt samvær og udgangspunkt for udflugter.

Pris for hele turen incl. alt: fly tur/retur, transport i Marokko i lejede biler, kost/logi hele ugen, frokoster på udflugter, frugt og snack ad libitum, flaske drikkevand,
14-16 timer yoga og afspænding fordelt over ugen:

9.800 kr.

For tilmelding se HER

Der udsendes et udførligt info brev ca 2 måneder før afrejse.

Ved evt. spørgsmål kontakt:
Marianne Elallafi Leth
Mobil 50740360,
mail: info@marokkoindefra.dk

Spørgsmål vedr. yoga rettes til:
Charlotte D. Therkelsen
mail: charlotte@yogabyheart.dk

Her er et program som måske bliver udsat for ændringer ….. vi må se

LØRDAG D. 5.
Afgang med fly fra Københavns lufthavn til Agadir (rejsetider kendes endnu ikke) – vi kører til landsbyen Lahmadate hvor I indlogeres i Dar Lahmadate
Velkomst, info og aftensmad

SØNDAG D. 6.
YOGA 7.30-9.00 – morgenmad – gåtur i landsbyen Lahmadate og omegn – frokost – tid til dig selv – YOGA – aftensmad

MANDAG D. 7.
YOGA 7.30-9.00 – morgenmad – tur til Ouled Teima hvor du kan hæve penge og gå på det lokale marked – frokost – tid til dig selv – YOGA/AFSPÆNDNING 17.00-18.30 – aftensmad

TIRSDAG D. 8.
YOGA 7.30-9.00 – morgenmad – tur Claudio Bravo Palace (chilensk maler boede her frem til sin død i 2011) vi spiser frokost i paladset – videre til Taroudant (en gammel kongeby som også kaldes Mini Marrakech) – oplev souken – tilbage i Lahmadate er der YOGA – aftensmad

ONSDAG D. 9.
YOGA 7.00-8.30 – morgenmad – pakker bilerne og kl 9.30 kører vi til Atlasbjergene til Immouzzer – vandre – spise medbragte sandwich – kører videre til Taghazout (surfer og fiskerby) ved Atlanterhavet og indlogeres på hostel – YOGA/AFSPÆNDNING – aftensmad.

TORSDAG D. 10.
YOGA 7.30-9.00 – morgenmad på hostel eller et andet sted – frokost for egen regning – ophold ved havet, gå en lang tur og nyd de mange så caféer og butikker – kører tilbage til Lahmadate –  YOGA/AFSPÆNDING – aftensmad.

FREDAG D. 11.
YOGA 7.00-8.30 – morgenmad – marked og hamam i Ouled Teima- frokost – YOGA – aftensmad
Pakke og gøre klar til hjemrejse

LØRDAG D. 12.
Evt yoga – morgenmad – det er hjemrejsedag og flytiderne kendes endnu ikke, så det vides ikke om der er tid til noget om lørdagen.
Afrejse fra Agadir til København

Jeg hedder Charlotte Dissing Therkelsen.

Jeg underviser i yoga, primært Hatha yoga, men også med inspiration fra andre yogaformer. De sidste 10 år har jeg undervist forskellige yogahold for AOF på fuld tid, og jeg elsker det.
Jeg har en toårig yogalæreruddannelse og tager løbende kurser, for hele tiden at udvikle mig som underviser og blive bedre til at formidle yoga til dig.

I undervisningen vægtes både lange dybe stræk (yin), mere styrkeprægede øvelser(yang), åndedrætsøvelser og afspænding. Vi kommer til at lave korte meditationer og forsøger derved at blive bedre til at være i nuet og lytte til det der dukker op, når tankerne om hverdagens gøremål træder i baggrunden.

Jeg prioriterer en grundig guidning ind i stillingerne. Der vil være god tid i hver enkeltstilling og hvis der er brug for det, varieres undervisningen, så alle får mest muligt ud af sinyogapraksis. Yoga er for alle, uanset alder, køn, baggrund og smidighed. Alle kan være med.

Yoga er et system, hvis formål er at forene os selv med vores højere kræfter både fysisk og mentalt. Vi søger at opleve kroppen og sindet og finde glæden i nuet.

På denne rejse vil morgenyogaen både byde på bevægelse i takt til åndedrættet (flows) og dybe statiske stræk. Eftermiddagstimerne bliver mere afslappende og reflektive. Både morgen- og aftensessionen afsluttes med afspænding eller meditation.

Vi beder dig om at medbringe egen yogamåtte, 2 yogablokke, et yogabælte eller andet bånd på ca. 2 m. samt andre hjælpemidler, hvis der er andet du plejer at bruge.
Vi laver yoga under åben himmel, så tag en trøje og et par sokker med, det kan være køligt om morgenen.