Om os

Læs mere om os på denne side.

Vi er Marokko Indefra

Ja vi er Marokko Indefra – vi arrangerer, afholder og leder alle rejser og så er vi gift og har kendt hinanden siden 1990. Vi bor på Sydfyn men er gennem alle årene kommet til Abdels hjemland Marokko, for at besøge familien og opleve landet. For Mariannes vedkommende har det resulteret i en form for forelskelse i landet, kulturen og folket.

Gennem tiden er tanken om rejserne til Marokko blevet skabt. Det giver rigtig god mening for os begge at bringe folk, med interesse for den marokkanske kultur, til landsbyen. Ud over at gæsterne får en unik oplevelse, er det også en indtjeningsmulighed for flere i landsbyen. Søsteren Saadia og hendes hjælpere i køkkenet får løn. Kvinder fra landsbyen producerer og sælger oliven- og arganolie. De små butikker i landsbyen sælger måske en ekstra cola eller flere. Langt de fleste besøgende får smag for Marokko og kommer måske igen. Velkommen til “Dar Lahmadate”, til Marokko og landsbyen Lahmadate.

Abdel og Marianne

Når vi er I Marokko uden gæster, bruger vi meget tid på at være sammen med familien som forgrener sig til et utal af fætre, kusiner, mødres fætre mm. Der er altid meget snak og spørgen til hinandens ve og vel.
Vi bruger også tiden på at finde nye steder at tage vores gæster med – steder som passer til de forskellige temaer vi udbyder.

kunsthåndværkere som vi kan samarbejde med,
gode billige spisesteder hvor man spiser godt,
særlige overnatningssteder – ikke nødvendigvis de dyre men dem med særlig charme.
steder hvor man kan købe god kunsthåndværk.
historiske perler
museer og udstillinger

Vores katalog over steder som er seværdige og spændende vokser i takt med at vi bevæger os “ud i Marokko”.

I det hele taget nyder vi naturen, kulturen og den gæstfrie stemning – nogle ting minder om Danmark men langt de fleste er en kontrast til det frodige, køligere men også dejlige hjemland Danmark – tænk at føle at man hører til to steder – det er da en gave.