Langt de fleste måltider spises hjemme i huset
Det er min mands søster Saadia, som står for det. Sammen med nogle kvinder fra landsbyen, tilbereder hun skøn, velsmagende marokkansk mad i et lille primitivt køkken. Selv om de har moderne faciliteter, foretrækker de stadig at bruge trækul som varmekilde, når de fremstiller den traditionelle tagine.
Maden er typisk krydret med spidskommen, razelhanut, ingefær, paprika, salt og peber
Dagene indledes med morgenmad: marokkansk the, kaffe, omelet, “den leende ko”, marmelade, oliven, frugt og grønt. Øvrige måltider varierer mellem tagine med forskelligt indhold, cous cous, hel kylling, salater, fisk m.m. Der spises brød til alle måltider. Som man traditionelt gør i Marokko, spiser vi også af fælles fad.
Der anvendes meget sjældent mælkeprodukter og hvedemel i maden. Oplys hvis du har glutenallergi eller er laktoseintolerant
Der er mulighed for vegetarkost