UDSOLGT – YOGA-STRIK og KULTUR uge 44/45 28/10-7/11 2023

Vil du på en længere rejse så er her 10 dage med yoga og strikning. Annette Danielsen og Vivi Korn er begge meget erfarne og kompetente inden for deres fag. En uge med meget på programmet. Der skal snakkes, grines, laves yoga, strikke, nydes og opleves. Der er 1 overnatninger ved Atlanterhavet og 2 i Marrakech.

Rejseleder: Marianne Elallafi Leth
Undervisere: Annette Danielsen og
Vivi Korn

Afrejse fra København til Agadir ell. Marrakech d. 28. oktober 2023
Hjemkomst til København fra Marrakech d. 7. november
flytider kendes endnu ikke

her er noget af det du kan forvente af rejsen

  • 14 timers professionel yoga- og afspænding
  • Min 11 timers undervisning i strik/teknikker
  • tur til Atlasbjergene, en god times vandring med guide.
  • hammam – skidtet skal skrubbes af i det lokale badehus
  • ophold i “dar Lahmadate” – vores hus i landsbyen
  • fantastiske, marokkanske måltider tilberedt af landsby kvinder
  • 2 overnatninger i Marrakech
  • 1 overnatning ved havet
  • entre til min. 2 seværdigheder i Marrakech

Vi rejser max 20 personer sammen. Vi bor i “Dar Lahmadate” i Lahmadate som er en typisk marokkansk landsby 40 km øst for Agadir. Huset er omdrejningspunkt for ugens aktiviteter: Yoga, strik, måltider, socialt samvær og udgangspunkt for udflugter.

Pris for hele turen incl. alt: fly tur/retur, transport i Marokko i lejede biler og bus, kost/logi mens du er i Lahmadate, de fleste måltider på udflugter (se programmet når det er klar), frugt og snack ad libitum, flaske drikkevand, 14 timer yoga og afspænding fordelt over ugen, 11 timers strikinstruktion, hotelophold m.m.:

16.000 kr

For tilmelding se HER

Der udsendes udførlig infobrev 2 måneder før afrejse
Ved evt. spørgsmål kontakt:

Marianne Elallafi Leth
Mobil 50740360,

mail: info@marokkoindefra.dk

Følgende er et cirka program – sådan er Marokko…. tid er til forhandling – men vi når det hele.

LØRDAG D. 28. OKTOBER
Flyafgang fra Københavns Lufthavn til Agadir ell. Marrakech (flytider kendes endnu ikke) – kører i lejede biler ell. bus til “Dar Lahmadate” i landsbyen Lahmadate, indkvartering.

SØNDAG D. 29. OKTOBER
Yoga kl 8.00-9.30 – Morgenmad kl. 9.30 – afslapning – frokost – gåtur i Lahmadate og få en fornemmelse af hvor du er landet – aften yoga 1 time – Aftensmad kl. 19.00

MANDAG D. 30. OKTOBER
Yoga kl 7.30-9.00 – morgenmad 9.00 – STRIK 10-13 – Frokost – tur til Ouled Teima hvor I kan hæve penge og gå på det lokale marked – aftenafspænding – Vi spiser aftensmad i huset kl 19.30

TIRSDAG D. 31. OKTOBER
Morgenmad 8.00 – Afgang fra huset kl. 9. Vi skal en tur til Atlasbjergene. Vi kører et par timer ad mere og mere snoede veje til Immouzzer. Her møder vi Ali og vandrer en tur på ca 1 1/2 time. – Spiser medbragte sandwich og ser om vi finder på mere. Vi kører til Taghazout og indkvarterer os på et hostel – aftenafspænding – aftensmad for egen regning.

ONSDAG D. 1. NOVEMBER
Yoga 7.30-9.30 – Morgenmad 9.30 – vi er i Taghazout frem til eftermiddagen. Frokost for egen regning – Taghazout er en fisker/surferby ved Atlanterhavet hvor du kan hoppe i bølgerne, trave en tur langs kysten, hænge ud på en cafe etc. – Spiser aftensmad i Lahmadate.

TORSDAG D. 2. NOVEMBER
Yoga 7.30-9.00 – Morgenmad 9.00 – STRIK 10-13 Frokost – Vi kører til den nærliggende by Oulad Teima – Så skal vi i hammam, det offentlige badehus, hvor vi skal skrubbes – aftensmad

FREDAG D. 3. NOVEMBER
Yoga 7.30-9.00 – morgenmad – STRIK 11-13 – frokost – besøg hos den lokale væver – aftensmad

LØRDAG D. 4. NOVEMBER
Morgenyoga 7.30-9.00 – Morgenmad 9.00 – STRIK 10-13 – Frokost – tid til dig selv, pakke – Aftensmad. 

SØNDAG D. 5. NOVEMBER
morgenmad kl 7.00 afgang med bus kl 8.00 – ankomst til Marrakech ved 12-tiden – indkvartering på hotel og fælles frokost (medbragte madpakker) – der efter går vi sammen til “en seværdighed” – resten af eftermiddagen bruges på egen hånd og du sørger selv for aftensmad

MANDAG D. 6. NOVEMBER
Morgenmad på hotel – vi går sammen til “en seværdighed” – vi spiser frokost sammen – resten af dagen står du på egne ben

TIRSDAG D. 7. NOVEMBER
8.00 Morgenmad på tagterrassen – vi går sammen til “Den Hemmelige Have” hvor I får sidste lektion i strikning – frokost på egen hånd – vi mødes ved “Madrasa Ben Youssef” om eftermiddagen – spiser aftensmad sammen –  afgang fra hotellet med bus/taxa til lufthavnen.

Fly fra Marrakech (kender endnu ikke flytider)

Annette Danielsen er strikdesigner og har udgivet strikkebøger siden 2007.

Efterhånden er det blevet til en del bøger – en del designs og rigtig mange gode oplevelser med strik.

“Jeg kan li´ at strikke. Jeg elsker at finde på og udvikle nye former med finesser og god pasform. Jeg elsker at fordybe mig i strikketeknikker – prøve dem af: hvor meget kan de udvikles og hvad egner de sig bedst til.”

Gennem årene har hun undervist rigtig mange gæve strikkere -. både nybegyndere og øvede. Der er udfordringer til jer alle. Det er jo det der er så fantastisk med strik.

www.annetted.dk

Vivi Korn, 58 år, er stifter og daglig leder af Nordisk Yoga, Odense siden 1983.

Yoga for mig foregår ikke kun på yogamåtten. Yoga er noget som du tager med dig og kan bruge i hverdagen til at finde din indre balance og nyde livet i al sin pragt. Min undervisning har sin basis i hatha yoga med fokus på detaljer, åndedræt og ro. Jeg er inspireret af den nyere dynamiske og aktive yogaform, Vinyasa Yoga (Flow), som jeg bruger til opvarmning inden vi går over til de statiske og åbnende øvelser. Åndedrætsøvelser og Meditativ Dybdeafspænding afrunder mine klasser og er en vigtig praksis.

Jeg er oprindeligt uddannet yogalærer fra Skandinavisk Yoga og Meditationsskole og har over årene fundet stor inspiration i Iyengar- og Vinyasa yoga. Certificeret gravidyoga underviser i Yoga Alliance 2012. Samt TT-certificeret fra Hamsa Yoga Indien/ Kbh. 2013.Ved siden af min yogauddannelse har jeg en bachelor grad i  historie og  i idræt fra Syddansk Universitet (SDU).

En ferie fuld af oplevelser er skønt, men kan også være trættende. Så det at kombinerer udenlandsrejse med yoga er en alletiders ide. Vi bruger morgenklasserne til at få vækket og strakt kroppen godt igennem, så den er klar til dagens udfordringer. Der vil blive undervist, således at både du som begynder og den mere erfarne yogaudøver  – ung som ældre – kan få glæde at yogaen. Om eftermiddagen er der brug for en mere stille yoga med fokus på afspænding. Det er en fordel at medbringe et skridsikkert underlag og  lille tæppe.