UDSOLGT – YOGA-STRIK og KULTUR uge 13/14 25. marts-5. april 2023

Vil du på en længere rejse så er her 10 dage med yoga og strikning. Annette Danielsen og Ilse Gaardahl er begge meget erfarne og kompetente inden for deres fag. En uge med meget på programmet. Der skal snakkes, grines, laves yoga, strikke, nydes og opleves. Der er to overnatninger ved Atlanterhavet og en i Marrakech.

Rejseleder: Marianne Elallafi Leth
Undervisere: Annette Danielsen og
Ilse Gaardahl

Afrejse fra København til Agadir d. 25. marts 2023
Hjemkomst til København fra Marrakech d. 5. april (tidligt onsdag morgen)

her er noget af det du kan forvente af rejsen

  • 14 timers professionel yoga- og afspændings/meditationsundervisning.
  • Min 10 timers undervisning i strik/teknikker
  • tur til Atlasbjergene, en god times vandring med guide.
  • hammam – skidtet skal skrubbes af i det lokale badehus
  • ophold i “dar Lahmadate” – vores hus i landsbyen
  • fantastiske, marokkanske måltider tilberedt af landsby kvinder
  • 2 overnatninger i Taghazout ved Atlanterhavet
  • 1 overnatninger på hotel i Marrakech
  • entre til tre seværdigheder i Marrakech

Vi rejser 18 personer sammen. Vi bor i “Dar Lahmadate” i Lahmadate som er en typisk marokkansk landsby 40 km øst for Agadir. Huset er omdrejningspunkt for ugens aktiviteter: Yoga, strik, måltider, socialt samvær og udgangspunkt for udflugter.

Pris for hele turen incl. alt: fly tur/retur, transport i Marokko i lejede biler og bus, kost/logi hele ugen, frokoster på udflugter, frugt og snack ad libitum, flaske drikkevand, 14 timer yoga og afspænding fordelt over ugen, 8 timers strikinstruktion, hotelophold m.m.:

13.700 kr.

For tilmelding se HER

Der udsendes udførlig infobrev 2 måneder før afrejse
Ved evt. spørgsmål kontakt:

Marianne Elallafi Leth
Mobil 50740360,

mail: info@marokkoindefra.dk

Følgende er et cirka program – sådan er Marokko…. tid er til forhandling – men vi når det hele.

LØRDAG D. 25. MARTS
Flyafgang fra Københavns Lufthavn (evt fra Billund hvis muligt) til Agadir (flytider kendes endnu ikke) – kører i lejede biler til “Dar Lahmadate” i landsbyen Lahmadate (ca 30 min), indkvartering, info og aftensmad – aftenafspænding

SØNDAG D. 26. MARTS
Yoga kl 8.00-9.30 – Morgenmad kl. 9.30 – STRIK 10.3013.00 – frokost – gåtur i Lahmadate og få en fornemmelse af hvor du er landet – aften yoga 1 time – Aftensmad kl. 19.00

MANDAG D. 27. MARTS
Yoga kl 7.30-9.00 – morgenmad 9.00 – STRIK 10-13 – Frokost – tur til Ouled Teima hvor I kan hæve penge og gå på det lokale marked – aftenafspænding – Vi spiser aftensmad i huset kl 19.30

TIRSDAG D. 28. MARTS
Morgenmad 8.00 – Afgang fra huset kl. 9. Vi skal en tur til Atlasbjergene. Vi kører et par timer ad mere og mere snoede veje til Immouzzer. Her møder vi Ali og vandrer en tur på ca 1 1/2 time. Undervejs bliver der en lille yogaseance – Spiser medbragte sandwich og ser om vi finder på mere. Vi kører til Taghazout og indkvarterer os på et hostel – aftenafspænding – aftensmad.

ONSDAG D. 29. APRIL
Morgenyoga i Taghazout på stranden – morgenmad på hostellet – vi er i Taghazout hele dagen hvor der er mulighed for at nyde solen og stranden, gå en lang tur langs Atlanterhavet, shoppe – frokost (for egen regning) – STRIK 15.00-17.00 – Aftenafspænding – Aftensmad ved havet

TORSDAG D. 30. MARTS
Yoga 7.00-8.30 – Morgenmad 9.00 – vi er i Taghazout frem til eftermiddagen. Taghazout er en fisker/surferby ved Atlanterhavet hvor du kan hoppe i bølgerne, trave en tur langs kysten, hænge ud på en cafe etc. Hen på eftermiddagen kører vi til et kooperativ med kunsthåndværk i Agadir – Spiser aftensmad i Lahmadate.

FREDAG D. 31. APRIL
Yoga 7.00-8.30 – Morgenmad 9.00 – STRIK 10-13 Frokost – Vi kører til den nærliggende by Oulad Teima – Så skal vi i hammam, det offentlige badehus, hvor vi skal skrubbes – aftensmad

LØRDAG D. 1. MAJ
Tur til Palais Claudio Bravo nær Taroudant. Vi spiser frokost her og når evt en tur forbi Taroudant – aftensmad

SØNDAG D. 2. APRIL
Morgenyoga 7.00-8.30 – Morgenmad 9.00 – STRIK 10-13 – Frokost – tid til dig selv, pakke – Aftensmad. 

MANDAG D. 3. APRIL
morgenmad kl 7.00 afgang med bus kl 8.00 – ankomst til Marrakech ved 12-tiden – indkvartering på hotel og fælles frokost (medbragte madpakker) – der efter går vi sammen til “Musée Boucharouite” (et tæppemuseum ejet af Patrick fra Frankring) resten af eftermiddagen bruges på egen hånd. Vi mødes til aftensmad kl 20.00

TIRSDAG D. 4. APRIL
8.00 Morgenmad på tagterrassen – vi går sammen til “Den Hemmelige Have” hvor I får sidste lektion i strikning – frokost på egen hånd. Kl. 16.30 mødes vi ved “Madrasa Ben Youssef” (frivilligt) – spiser aftensmad sammen kl 18.00 – 

kl. 20.30 er der afgang fra hotellet med bus/taxa til lufthavnen.
Fly fra Marrakech kl. 23.45 

Ankomst København 06.00 (flyvetid 4 t 30 min)

Annette Danielsen er strikdesigner og har udgivet strikkebøger siden 2007.

Efterhånden er det blevet til en del bøger – en del designs og rigtig mange gode oplevelser med strik.

“Jeg kan li´ at strikke. Jeg elsker at finde på og udvikle nye former med finesser og god pasform. Jeg elsker at fordybe mig i strikketeknikker – prøve dem af: hvor meget kan de udvikles og hvad egner de sig bedst til.”

Gennem årene har hun undervist rigtig mange gæve strikkere -. både nybegyndere og øvede. Der er udfordringer til jer alle. Det er jo det der er så fantastisk med strik.

www.annetted.dk

Om Ilse Gaardahl 
Jeg er uddannet yogalærer i 1994, Certificeret Iyengaryoga® lærer i 1996 og Iyengaryoga junior 1 i 1999.
Som 13 årig fik jeg konstateret to rygsygdomme og har via Iyengaryoga fundet en vej, der afhjælper og forebygger rygsmerterne.
1992 blev jeg færdig med en uddannelse som Individuel krop/gestalt terapeut, fra Institut for Gestaltanalyse.
Udover uddannelsen har jeg studeret Iyengaryoga på instituttet i Puna i Indien. Intensiv undervisning i Iyengaryoga for ryglidelser i Paris og Umeå (Nordsverige), samt deltaget i 

Kurser i især England.
2000 afsluttede jeg uddannelsen på Institut for Gestaltanalyse, som par- og gruppeterapeut og i 2015 en 3 års efteruddannelse indenfor Yogaterapi med Stephanie Quirk. 

City-Yoga er mit yogacenter i Skanderborg, jeg har været selvstændig siden 2002,  

Iyengaryoga med Ilse Gaardahl
Iyengaryoga er både aktiv og metodisk og meget detaljeret. Vi bruger ofte forskellige hjælpemidler, fx bælter, klodser o.a., så alle deltagere uanset stivhed og fysiske problematikker, kan udvikle sig og bliver mere smidige. Udover at træne musklerne, stimuleres også indre organer – nervesystem og immunforsvars systemet bedres. 

På dette kursus er der særligt fokus på jer som strikkere – vi vil især arbejde med skuldre, hænder, nakke – ryg – og selvfølgelig også resten af kroppen. Alle timerne starter med en lille åndedrætsøvelse, og afsluttes med en dybdeafspænding. 

I skal medbring : 1 yogamåtte, 1 bælte (helst med spænde) gerne en yogaklods. 

Vil du vide mere om Iyengaryoga kan du se min hjemmeside www.city-yoga.dk 
Er der spm til ovenstående eller yogadelen send en mail til ilse@city-yoga.dk  

Hvad er Iyengar Yoga?
Iyengaryoga er grundlagt af B.K.S. Iyengar, født i 1918 i Indien. Iyengar yoga blev introduceret i London i 1954. I 1966 udgav B.K.S. Iyengar sin første bog “Light on Yoga”. Iyengar er stadig en stor inspirator for elever over hele verden.
B.K.S. Iyengar døde i 2014, han lavede 1/2 times hovedstand hver dag, lige til sin død. R.I.P.
Der er over 180 Iyengar Institutter i Verden, og der undervises i Iyengaryoga i mere end 40 lande.
Se mere på www.bksiyengar og www.iyengaryogaorg.dk