UDSOLGT – KREATIV STRIK, YOGA & KULTUR uge 40 28. september – 5. oktober 2024

Stine Hoelgaard har “garn i blodet”. Denne uge er for den kreative strikker som synes det er sjovt selv at finde på. Med forskellige teknikker lærer du hvordan du får “Marokko puttet ind i strikketøjet” Ugen byder også på daglig yoga – morgen og aften med Winnie Keil Herlevsen – underviser i Hathayoga

Rejseleder: Marianne Elallafi Leth
Underviser i strik: Stine Hoelgaard Johansen
Underviser i yoga: Winnie Keil Herlevsen

Afrejse fra København lørdag d. 28. september 2024
Hjemkomst til København lørdag d. 5. oktober 2024

Her er noget af det I kan forvente i løbet af ugen

 • 14 timers undervisning i strikning v/Stine
 • 15 timers undervisning i yoga v/Winnie
 • besøg i “Palace Claudio Bravo” ved Taroudant
 • ophold i Taroudant – gammel kongeby
 • overnatning i Riad tæt ved havet
 • Taghazout – bade og ophold i fisker/surfer by
 • hammam – skidtet skal skrubbes af i det lokale badehus
 • ophold i “dar Lahmadate” – vores hus i landsbyen
 • eftermiddag i Domaine Villate Limoune
 • fantastiske, marokkanske måltider tilberedt af landsby kvinder
 • Tid til hyggeligt samvær og alene tid hvis det ønskes

Vi rejser max 20 personer sammen. Vi bor i “Dar Lahmadate” i Lahmadate som er en typisk marokkansk landsby 40 km øst for Agadir. Huset er omdrejningspunkt for ugens aktiviteter: Yoga, måltider, socialt samvær og udgangspunkt for udflugter.

Pris for hele turen incl. alt: fly tur/retur, transport i Marokko i lejede biler og bus, kost/logi hele ugen, overnatning i Riad tæt ved Atlanterhavet, entreer, frugt og snack ad libitum, flaske drikkevand, 14 timers strikkeundervisning og 15 timer yoga og afspænding fordelt over ugen:

12.500 kr.

For tilmelding se HER

Der udsendes et udførligt info brev ca 2 måneder før afrejse.

Ved evt. spørgsmål kontakt:
Marianne Elallafi Leth
Mobil 50740360,
mail: info@marokkoindefra.dk

KREATIV STRIK, YOGA & KULTUR uge 40 2024

Lørdag 28/9
Afgang fra Københavns lufthavn til Agadir eller Marrakech lufthavn.  Fra  lufthavnen kører I i bus eller lejede biler til “Dar Lahmadate” i landsbyen Lahmadate – efter indkvartering er programmet afhængig af ankomsttidspunkt. 

Søndag 29/10
YOGA – Morgenmad – gåtur i landsbyen, hvor vi skal indsamle de første indtryk med øjne og kamera – opstart på strikkeundervisning – frokost – videre arbejde (ialt 3 timer)- tur til den nærliggende by Ouled Teima, hvor der kan hæves penge og måske skal der købes nogle materialer til det videre arbejde – YOGA – aftensmad

Mandag 30/9
YOGA – Morgenmad – 10-13 undervisning v/Stine – frokost – besøg hos lokal væver i Lahmadate – YOGA – aftensmad

Tirsdag 1/10
YOGA – morgenmad –  vi pakker den lille kuffert, hopper i bilerne og tager på en to dages tur. Første stop er “SOUK Alhad” i Agadir.  Derefter til Tamraght ved Atlanterhavet. Vi indkvarteres i en Riad – YOGA på stranden eller i riaden – aftensmad.

Onsdag 2/10
YOGA – Morgenmad – strikkeundervisning i Riaden – vi pakker og kører til Taghazout hvor I spiser frokost (egenbetaling)
Taghazout er en skøn lille by som byder på caféer, små butikker, lækker strand, mulighed for en lang gåtur.
Hen på eftermiddagen kører vi hjem – aftensmad i “Dar Lahmate” – YOGA

Torsdag 3/10
Morgenmad – strikkeundervisning 9-11 – køre til Palace Claudio Bravo (afdød chilensk maler) medbragte sandwich – Taroudant også kaldes Mini Marrakech. Det er en gammel kongeby med smuk bymur, souk og rigtig autentisk Marokko vibe – vi går til byens torv. Her har vi base på en cafe – besøg hos tæppehandler i rabbinerens hus (frivilligt) – gå på opdagelse i souken og tag byen ind – sen aftensmad i “Dar Lahmadate

Fredag 4/10
YOGA – Morgenmad – 9-12 undervisning – frokost – hamam i Ouled Teima, det gamle skidt skal skrubbes af – aftensmad i “Dar Lahmadate” – gør klar til afrejse næste morgen

Lørdag 5/10
YOGA – Morgenmad – evt tur til “Domaine Vilate Limoune” det er hjemrejsedag og dagens indhold afhænger af hvilket fly og/eller lufthavn vi kan bruge. 

tak for denne gang – forhåbentlig med mange gode oplevelser i bagagen

 

 

STINE HOELGAARD JOHANSEN

Stine er denne uges underviser. Hun er uddannet strikke- og hækledesigner, og i hendes lille firma arbejder hun alsidigt med en kombination af strikke og hækledesigns til forskellige garnfirmaer og ugeblade. Hun underviser på Tekstilformidler Uddannelsen og forskellige workshops.

I hendes fritid har garnet også en central rolle. Stine eksperimenterer gerne med de garnrester hun har tilovers fra diverse opgaver. Det bliver både til restdesigns i strik og hækling, men også til spændende og eksperimenterende arbejde med sammensætning af forskellige strikketeknikker til unikastrik.

Stine vil gerne invitere dig med på en rejse ind i hendes fritid, hvor farver & formerne, de varierende kvaliteter og strukturerne har en central rolle, og hvor du under kyndig vejledning selv kan strikke dig et ferieminde fra en skøn tur til Marokko

stinesvarehus.bigcartel.com

Læs om undervisningen i menupunktet UGENS UNDERVISNING

 

WINNIE KEIL HERLEVSEN

Winnie har hele livet lavet gymnastik og danset moderne dans.
i 2016 blev hun uddannet Hatha Yoga instruktør hos Simon Krohn og Siham Johannesen – Hamsa Yoga i København.
Winnie har siden haft 2-3 ugentlige hold og har sit eget yoga -GOYoga.dk.

læs om undervisningen i menupunktet UGENS UNDERVISNING

STRIK I UGE 40

iI denne uge med KREATIV STRIK introduceres du til forskellige teknikker som f.eks. stribet retstrikket som du efterfølgende væver på. Dekoration på strik i form af hækling og “broderi”, samt teknikkerne Roosimine og 2-farvet rib.

Det er vigtigt at du som deltager er indstillet på at eksperimentere med de forskellige teknikker lege med garntyper og farvevalg, så  deltagerne kan inspirerer og lære af hinanden.
Alle undervises i det samme, men du vælger selv hvad du vil strikke, hvilke farver og  garnkvaliteter du vil bruge. Jeg er der hele tiden med råd og vejledning når du har brug for det.

Så har du lyst til at lege med farver og selv tage teten på dit strikkeprojekt, så er jeg sikker på at dette lige er noget for dig

Medbring desuden rundpinde (4 – 6 mm)
Stor stoppenål og lille saks.
Stine medbringer: Diverse garnrester til den fælles pulje, hæklenål og kompendier.

 

YOGA I UGE 40

“GoYoga er for ALLE – du behøver ikke at have erfaring med yoga for at være med. jeg guider tydeligt alle stillinger og bevægelser.
En yogaklasse er bygget op så stort set alle muskelgrupper bliver berørt.
Yoga er selverfaring og har ikke et endegyldigt resultat. Det handler om at komme ud af hovedet og ned i kroppen. Vi er alle forskellige og yoga tager udgangspunkt i der hvor den enkelte er. Yoga vækker kroppen og strækker den både smidig og stærk. Det giver fysisk velvære, ligesom du vil føle dig mere levende, energisk og finde mental ro.
Der vil også være fokus på balance, hvilket også styrker de mange små muskler omkring leddene – det vil gøre dig stærkere.

I denne uge vil der naturligvis være specielt fokus på “strikkemusklerne” – stive nakker, ømme arme og rygge der trænger til et stræk.

Alle yogatimer sluttes af med afspænding.”

Skriv til os