UDSOLGT – STRIK og KULTUR uge 43 21.- 28. oktober 2023

Måske har du tidligere strikket med Annette Danielsen. Hun er super skøn at være sammen med og en meget dygtig strikkedesigner. På turen bliver du undervist og får desuden et indblik i den marokkanske kultur. Besøg den lokale væver og gå en tur i Atlasbjergene med Ali. Udveksel strikkeerfaringer med de øvrige deltagere – det bliver skønt

Rejseleder: Marianne Elallafi Leth
Underviser: Annette Danielsen

UGE 43
Afrejse fra Kastrup lørdag d. 21. oktober 2023
Hjemrejse lørdag d. 28. oktober 2023

Her er noget af det I kan forvente i løbet af ugen

  • 12 timers undervisning/igangsætning i strikke teknikker
  • tur til Atlasbjergene, en god times vandring med guide
  • en dag ved Atlanterhavet med frokost og badning.
  • hammam – skidtet skal skrubbes af i det lokale badehus
  • ophold i “dar Lahmadate” – vores hus i landsbyen
  • fantastiske, marokkanske måltider tilberedt af landsby kvinder
  • evt. andet

Vi rejser max 20 personer sammen. Vi bor i “Dar Lahmadate” i Lahmadate som er en typisk marokkansk landsby 40 km øst for Agadir. Huset er omdrejningspunkt for ugens aktiviteter: Undervisning, måltider, strik, socialt samvær og udgangspunkt for udflugter.

Pris for hele turen incl. alt: fly Købehavn-Agadir eller Marrakech tur/retur, transport i Marokko i lejede biler og/eller bus, kost/logi hele ugen, frokoster på udflugter, frugt og snack ad libitum, flaske drikkevand, 12 timer undervisning fordelt over ugen.

10.900 kr.

For tilmelding se HER

Restbeløbet betales kort før afrejse.

Et mere detaljeret program kommer senere og der udsendes udførlig infobrev 2 måneder før afrejse
Ved evt. spørgsmål kontakt:

Marianne Elallafi Leth
Mobil 50740360

mail: info@marokkoindefra.dk

Dette er et foreløbigt program – der kan forekomme ændringer
Flytider kendes endnu ikke –

DAG 1
Flyafgang fra Københavns Lufthavn og ankomst til Agadir lufthavn eller Marrakech – kørsel til “Dar Lahmadate”. indkvartering, velkomst og aftensmad.

DAG 2.
Morgenmad  –  gåtur i landsbyen – frokost – STRIK 14-17  – aftensmad kl 19.00

DAG 3
Morgenmad 8.00 – STRIK 9-11 – afgang til Taroudant (gammel kongeby med autentisk marked og bymur) – Frokost i Complexe el Kasbah – marked – Palace Claudio Bravo (palads hvor en chilensk maler har boet) – Vi spiser aftensmad i huset kl 19.30

DAG 4.
Morgenmad 8.00 – STRIK 9-12 – Frokost – Vi kører til den nærliggende by Oulad Teima (5 min kørsel) – vi skal i hammam, det offentlige badehus, hvor vi skal skrubbes – aftensmad

DAG 5
Morgenmad 8.00 – vi kører til Taghazout, en lokal fisker /surfer ved Atlanterhavet nord for Agadir. Her spiser vi frokost og nyder livet. Hop i bølgerne, trav en turdans’s kysten, hæng ud på en café. Hen på eftermiddagen kører vi hjem til Lahmadate – aftensmad

DAG 6
Morgenmad 8.00 – STRIK 9-13 – frokost – tur til lokal væver – aftensmad

DAG 7
Morgenmad 8.00 – Afgang fra huset kl. 9. Vi skal en tur til Atlasbjergene. Vi kører et par timer ad mere og mere snoede veje til Immouzzer. Her møder vi Ali og vandrer en tur på ca 1 1/2 time. Spiser medbragte sandwich og ser om vi finder på mere. Vi kører hjem til aftensmad.

DAG 8.
Morgenmad – hjemrejse fra Agadir eller Marrakech – ankomst Kastrup Lufthavn

Annette Danielsen er strikdesigner og har udgivet strikkebøger siden 2007.

Efterhånden er det blevet til en del bøger – en del designs og rigtig mange gode oplevelser med strik.

“Jeg kan li´ at strikke. Jeg elsker at finde på og udvikle nye former med finesser og god pasform. Jeg elsker at fordybe mig i strikketeknikker – prøve dem af: hvor meget kan de udvikles og hvad egner de sig bedst til.”

Gennem årene har hun undervist rigtig mange gæve strikkere -. både nybegyndere og øvede. Der er udfordringer til jer alle. Det er jo det der er så fantastisk med strik.

www.annetted.dk

Tekst på vej.