MIXED MEDIA uge 39 21. – 28. september 2024

Marokko er er ét stort maleri, så det er ikke svært at finde inspiration til motiver, farvevalg og former, når du i denne uge skal arbejde med Mixed Media. En måde at kombinere forskellige teknikker, en leg med det du har, skaber og finder. Ann-Kerstina Nielsen er igangsætter og underviser i weekendworkshoppen efter hjemkomst til Danmark.

Rejseleder: Marianne Elallafi Leth
Underviser: Ann-Kerstina Nielsen og gæstelærer Ahmed Lemsayl

UGE 39 – 2024
Afrejse fra Kastrup lørdag d. 21. september
Hjemrejse lørdag d.28. september

OG weekendkursus i GRAFIK på Sydfyn lørdag/søndag 5.-6. oktober

Her er noget af det I kan forvente i løbet af ugen

  • inspiration/igangsætning af billedskabende opgaver v Ann-Kerstina Nielsen
  • workshop v/Ahmed Lemsayl
  • tur til Atlasbjergene, en god times vandring med guide
  • en dag ved Atlanterhavet med frokost og badning.
  • hammam – skidtet skal skrubbes af i det lokale badehus
  • ophold i “dar Lahmadate” – vores hus i landsbyen
  • fantastiske, marokkanske måltider tilberedt af landsby kvinder
  • overnatning i Taroudant og inspiration til arbejde
  • evt. andet

Vi rejser max 15-18 personer sammen. Vi bor i “Dar Lahmadate” i Lahmadate som er en typisk marokkansk landsby 40 km øst for Agadir. Huset er omdrejningspunkt for ugens aktiviteter: Undervisning, måltider, billedarbejde og snak, socialt samvær og udgangspunkt for udflugter.

Pris for hele turen incl. alt: fly Købehavn Marrakech tur/retur, transport i Marokko i lejede biler og/eller bus, kost/logi hele ugen, overnatning i Taroudant, frokost i Taroudant, frokoster på udflugter, frugt og snack ad libitum, flaske drikkevand, undervisning/igangsætning fordelt over ugen v/Ann-Kerstian Nielsen og Ahmed Lemsayl.
Halv betaling (500 kr) for deltagelse i weekendkursus er også inkluderet i prisen – de resterende 500 kr betales ved kursusstart i Marokko.

12.500 kr.

For tilmelding se HER

ved tilmelding betales et depositum på kr 4000.
Restbeløbet betales kort før afrejse.

Et mere detaljeret program kommer senere og der udsendes udførlig infobrev 2 måneder før afrejse
Ved evt. spørgsmål kontakt:

Marianne Elallafi Leth
Mobil 50740360

mail: info@marokkoindefra.dk

Uge 39 – 21. – 28. september  2024

LØRDAG
Rejse og ankomst dag – Indkvartering

SØNDAG
Morgenmad – gåtur i landsbyen Lahmadate, indsamling af materiale – frokost – tur til den nærliggende by Ouled Teima, hvor der er marked og arbejdsliv – aftensmad

MANDAG
Morgenmad – billedarbejde – frokost – afgang til Taroudant indkvartering på overnatningsstedet – opgave – aftensmad i Complexe El Kasbah

TIRSDAG
Morgenmad på hotellet – på opdagelse i Taroudants souk og øvrige gader, gammel bymur – hjem hen på eftermiddagen – aftensmad i Dar Lahmadate

ONSDAG
Morgenmad – heldags workshop med Ahmed Lemsayl – frokost undervejs – aftensmad

TORSDAG
Morgenmad – afgang til Imouzzer i Atlasbjergene – vi går en tur sammen med Ali – frokosten er medbragte sandwich – på vej tilbage stopper vi hvis vi ser noget spændende – aftensmad i Dar Lahmadate

FREDAG
Morgenmad – billedarbejde – hamam som er det offentlige badehus, hvor vi skal skrubbes rene – aftensmad i Lahmadate

LØRDAG
Morgenmad – hjemrejsedag.
vi kender endnu ikke flytiderne, så dagens program afhænger af dem

ANN-KERSTINA NIELSEN
Ann-kerstina Nielsen har arbejdet med grafik siden midten af 90´erne. Hun er medlem af BKF og Danske Grafikere, samt formand for SAK´s Grafiske  Kælder. Hun driver det kunstner ejede Galleri NO 44, hvor hun udstiller Grafik og Keramik. Grafisk arbejder hun med størst mulig tanke for miljøet og derfor uden brug af kemikalier og uden at opvarme trykplade såvel som sværte. Hun har altid arbejdet udfra genbrugstanken, med emballage som motiv eller trykplader lavet af genbrugspap og plexiglas.

AHMED LEMSAYL

 

OM UGENS BILLEDARBEJDE
På kurset i Marokko skal vi indsamle forskellige materialer i form af papir, foto, emballage dels til brug i Mixed Media, men også til brug i vores færdige grafiske tryk.
Ugen i Marokko byder på alternative måder at lade sig inspirerer og udtrykke sig på gennem skitser og andre små opgaver og vores marokanske gæstelærer vil undervise i brug af naturlige farvepikmenter samt ornamentik og arkitektur.

Tekst på vej.