MINDFULNESS og KULTUR uge 12 18.-25. marts 2023

Marianne Wenneberg har i flere år undervist i mindfulness. Hun praktiserer det selv og det har hjulpet til mere kontrol over daglige smerter. Mindfulness kan lære dig at styre dine tanker, ændre tankevaner og få et mere positivt mindset. Undervisningen krydres med ture til bjergene, i hamam, på marked og slutter af med en dag i Marrakech. Undervejs vil I praktisere mindfulness

Rejseleder: Marianne Elallafi Leth
Underviser: Marianne Wenneberg

UGE 12
Udrejse fra København lørdag d. 18. marts 2023
Hjemrejse fra Marrakech til København lørdag d. 25. marts

her er noget af det du kan forvente i løbet af ugen:

 • ca 14 timers praktisering og indførelse i mindfulness v/Marianne Wenneberg
 • indkvartering i “Dar Lahmadate” – vores hus i landsbyen
 • tur til Atlasbjergene og et par timers gåtur med guide
 • hamam – det offentlige badehus hvor du bliver skrubbet
 • tur til Taroudant med marked og frokost, entre til Palais Claudio Bravo
 • 1 overnatning på “Riad Taroudant”
 • En eftermiddag i “Domaine Villate Limoune” hvor der er pool, dyrepark og lækkerhed
 • samvær med gode folk men også tid til dig selv

Vi rejser i en gruppe med 15-18 personer. Vi bor i “Dar Lahmadate” i landsbyen Lahmadate som er en typisk landsby 40 km øst for Agadir. Huset er vores base for måltider, undervisning og samvær og et dejligt sted at komme tilbage til efter vores udflugter.

pris for hele turen incl: fly tur/retur, bil- og busleje, kost/logi hele ugen, entre på udflugter, 1 overnatning i Riad, frugt og snack ad libitum, flaske drikkevand, 14 timers undervisning i mindfulness.

10.500

For tilmelding se HER

Der sendes et udførligt infobrev ca 2 mdr før afrejse.

Ved evt. spørgsmål kontakt
Marianne Elallafi Leth
mobil 50740360
mail: info@marokkoindefra.dk

PROGRAM FOR MINDFULNESS uge 12 – 18.-25. marts 2023

LØRDAG 18/3
Afrejse fra Københavns Lufthavn – ankomst til Agadir eller Marrakech – vi kører til Douar Lahmadate hvor I indkvarteres i vores hus “Dar Lahmadate” – velkomst, myntete m. sødt – aftensmad. 

SØNDAG 19/3
MINDFULNESS kl 8-9 – morgenmad 9.30-10.30 – gåtur i landsbyen så du kan fornemme hvor du er havnet – frokost – UNDERVISNING 14-17 – aftensmad – MINDFULNESS

MANDAG 20/3
Morgenmad 7.30-8.30 – vi skal en tur til Atlasbjergene hvor Amazigh folket (det oprindelige folk) bor. Vi kører ca 2 timer til Immouzzer og går en tur sammen med vores guide Ali. Undervejs på turen er der MINDFULNESS – på turen ned fra bjergene stanser vi ved et naturligt fiskespa, dypper tæerne og nyder en kold cola – aftensmad i Dar Lahmadate – MINDFULNESS

TIRSDAG 21/3
MINDFULNESS 8-9 – morgenmad – frokost – tur til Domaine Villate Limoune hvor der er pool og lidt luksus – aftensmad hjemme i Dar Lahmadate – MINDFULNESS

ONSDAG 22/3
MINDFULNESS 8-9 – morgenmad – frokost – vi kører til Taroudant og indlogerer os på Riad Taroudant – aftensmad i Complexe El Kasbah (non profit restaurant) – MINDFULNESS i riaden.

TORSDAG 23/3
MINDFULNESS – Morgenmad på tagterrassen – nyd byen et par timer – vi kører ca 10 km til Palais Claudio Bravo hvor vi spiser sen frokost – rundvisning og ophold i paladset – aftensmad hjemme i Dar Lahmadate – MINDFULNESS

FREDAG 24/3
MINDFULNESS 8-9 – morgenmad – egentid – frokost – lokalt marked i Ouled Teima – så skal vi i hamam (offentligt bad hvor vi bliver skrubbet) – aftensmad – MINDFULNESS

LØRDAG 25/3
Morgenmad kl 7 – afgang med bus til Marrakech – vi tager madpakker med til frokost – ankomst til Marrakech ved middagstid – bagagen sættes ind på et centralt beliggende hotel nær Jamaa el Fnaa – vi følges til Den Hemmelige Have – sidste omgang MINDFULNESS – egen tid i Marrakech – vi mødes til fælles aftensmad – bus til lufthavnen i Marrakech – afgang med direkte fly til Københavns Lufthavn.

Jeg hedder Marianne Wenneberg.

Jeg er uddannet mindfulnessinstruktør og har arbejdet med mindfulness professionelt siden 2018. Derudover har jeg i en del år arbejdet med bl.a. coaching og undervisning.
Jeg er bl.a. uddannet Udviklingskonsulent og Mastercoach – med overbygning i ACT (Acceptance and Commitment Therapy). Senest er jeg uddannet og certificeret som mindfulnessinstruktør.

Min undervisning tager udgangspunkt i MBSR (mindfulness baseret stress reduktion) som er evidensbaseret. Jeg bruger selv mindfulness i min dagligdag, da jeg lever med sygdommen psoriasisgigt og kroniske smerter. Mindfulness er evnen til nærvær. Evnen til at have den fulde opmærksomhed, på det der er lige her og lige nu.
At være til stede – uden at lade sig distrahere af alle de tanker og følelser, der automatisk dukker op i vores bevidsthed.

Mindfulness betyder, at være opmærksom på en særlig måde: Bevidst, i det aktuelle øjeblik og uden at dømme – altså bevidst nærvær eller evnen til at være fuldt og helt til stede i nuet. Det kan også beskrives ”som at være opmærksom på, hvad du er opmærksom på lige nu”. Ved at lære mindfulness, bliver du bedre til at lytte til dig selv og til andre. Du bliver også i stand til at følge din medfødte intuition, som mange moderne mennesker glemmer i løbet af livet, hvor vi har travlt med at opfylde alle de krav vi bliver mødt med af verden – og ikke mindst af os selv.
For at være mindful er det vigtigt at være vågen – med alle sanser. Følelser og tanker registreres og opleves uden vurderinger. Det er nærmest, som om man træder ud af sig selv og ser sig selv udefra. På den måde kan man udvide sin selvbevidsthed, se på sine egne mønstre og reagere proaktivt i stedet for at reagere per automatik.

Ved at træne mindfulness kan du

 • Blive bedre til at finde ro og til at fokusere
 • Øge din koncentration og kreativitet
 • Få mere overskud, indblik og empati
 • Få mere ro og overblik i hverdagen – mindre stress
 • Blive bedre til at tackle forstyrrelser og pres udefra
 • Være til sted her og nu

I Marokko får du en helt speciel ”once in a lifetimemindfulnessoplevelse. Hver dag træner vi mindfulness på tagterrassen med udsigt over byen, appelsinlundene og Atlasbjergene. Vi skal bl.a. øve mindfulness i bjergene og med fødderne i en naturlig fiskespa. Vi skal i den lokale Haman – en fantastisk sansende oplevelse. Vi skal forkæles med lækker og sund marokkansk mad, tilberedt af nogle af landsbyens kvinder og udelukkende baseret på lokale råvarer. Og vi skal meditere i den hemmelige have i Marrakech.

Det bliver en fantastisk tur!

Spørgsmål vedr. mindfulness kan stilles til
Marianne.wenneberg@gmail.com