KOR og KULTUR uge 15 6.-13. april 2024

Kom med til Lahmadate sammen med Morten Kjær – en fantastisk korleder, som mestrer at være superskarp på detaljer og samtidig kunne tilpasse arrangementerne så det passer til gruppen. Han er blandt meget andet kompetent, humoristisk og empatisk. Der er daglige korprøver, men vi når også at komme ud og se på Marokko. Som afslutning laver vi en kultur/musik udveksling med en lokal folklore gruppe

Rejsetidspunkt: 6.-13. april 2024
Uge 15

Rejseledere: Marianne Elallafi Leth
Korleder: Morten Kjær

For 4. måske sidste) gang laver vi en KOR-rejse med MORTEN KJÆR til det sydlige Marokko, hvor fokus er at synge kor sammen og indlære 4-5 arrangementer. Der ud over skal vi opleve kulturen. Vi bor i “Dar Lahmadate”, et hus i en lille landsby – Lahmadate, som ligger mellem Agadir og Taroudant i Souss dalen. Vi bor her og spiser de fleste måltider i huset. Maden tilberedes af lokale kvinder, som laver rigtig dejlig og velsmagende marokkansk mad. Der er i løbet af ugen flere ture ud i det blå – til nærliggende byer, til Atlasbjergene, til Atlanterhavet, på markeder og i hammam. Vi slutter ugen af med 1 eller 2 koncerter. Den første er en kulturudvekslingsaften sammen med folk fra landsbyen. Vi skal synge for dem og en lokal musikgruppe vil spille/synge for os..
Du kan være sikker på at få en rigtig skøn og autentisk oplevelse.

Pris for rejsen 11.800 kr.

For tilmelding se HER

Følgende får du for pengene:

  • fly fra København til Marokko tur/retur
  • 20-22 timer korprøve med Morten Kjær
  • transport i Marokko i lejede personbiler og bus
  • ophold og mad i “Dar Lahmadate”
  • en overnatning i bjergene eller ved havet
  • drikkevand, kaffe/the, frugt og nødder ad libitum i Dar Lahmadate
  • udflugter til Atlasbjergene, Taghazout ved Atlanterhavet, Taroudant og marked
  • kulturudvekslingsaften med koncert og folkloremusik
  • måltider på udflugter (du betaler selv frokost i Marrakech)
  • hamam

Følgende er et cirka program – sådan er Marokko…. tid er til forhandling – men vi når det hele.

LØRDAG
Flyafgang fra Københavns Lufthavn til Agadir – kører derfra i lejede biler til landsbyen Lahmadate. Indlogering i “Dar Lahmadate”. Aftensmad og “find dig til rette” tid.

SØNDAG
Morgenmad kl. 8. Første korprøve kl. 9-12. Frokost og derefter går vi en tur uden for murene gennem landsbyen og ud på markerne. Vi skal bo midt i et landbrugsområde med marker, plantager og drivhuse. Korprøve fra 17.30 -19.30. Aftensmad og afslapning.

MANDAG
Morgenmad. Korprøve 9-12. Frokost. Vi kører til den nærliggende by Oulad Teima (5 min kørsel). En meget lokal og autentisk by på denne egn. Der er helt almindelig marked, en cafe med søde kager, skræddere som syr hvad du ønsker, bjerge af krydderier, nødder, grøntsager m.m. Korprøve 17.30-19.30. Vi spiser aftensmad i huset.

TIRSDAG
Morgenmad. Afgang fra huset kl. 9. Vi skal en tur til Atlasbjergene. Vi kører et par timer ad mere og mere snoede veje til Immouzzer. Her møder vi Ali og vandrer en tur på ca 1 1/2 time. Spiser medbragte sandwich og ser om vi finder på mere. Vi kører til et hotel/hostel ved Atlanterhavet eller i bjergene og indlogerer os her – aftensmad – om aftenen er der korprøve kl 19-21

ONSDAG
Morgenmad på overnatningsstedet – Vi nyder Taghazout: fisker/surfer by ved Atlanterhavet Hop i bølgerne, trav en tur langs kysten, hæng ud på en cafe etc – Her spiser vi frokost  Hen på eftermiddagen kører vi tilbage til Lahmadate. Spiser tidlig aftensmad. Korprøve om aftenen kl 18-21

TORSDAG
Morgenmad. Korprøve 9-11. Tur til Taroudant hvor vi muligvis skal give koncert  – vi spiser frokost undervejs – derefter er der tid til souken og cafe i Taroudant – kører hjem og spiser aftensmad

FREDAG
Morgenmad. Korprøve kl 9-12. Frokost. Så skal vi i hamam – det offentlige badehus, hvor vi skal skrubbes så vi er klar til aftenens kulturudveksling. Vi inviterer nogle af de lokale, vi synger for dem og får en smagsprøve på den lokale musiktradition. Undervejs spiser vi aftensmad.

LØRDAG
Morgenmad kl 7.00 – afgang med bus til Marrakech kl 8.00 – ankommer ved 12-tiden – hele dagen er der frit program. Frokosten er for egen regning. Vi mødes ved hotellet kl 18 og går sammen ud og spiser. I kører til lufthavnen kl 21.30 hvorfra flyet letter kl 23.55 og lander i Københavns Lufthavn kl 05.15 (søndag morgen)

Morten Kjær er sanger og korleder. Han er tidligere medlem af a cappella-grupperne Basix, Vocal Line og M-Pact og et velkendt navn på den europæiske vokalscene. Igennem to årtier har han optrådt med bands og teaterforestillinger i Europa og USA, og han har udgivet en række albums. Desuden arbejder han som freelance musikjournalist på Danmarks Radio.

se mere på www.mortenkjaer.dk

Tekst på vej.

Skriv til os