IYNGAR-YOGA og KULTUR uge 41 7.-14. oktober 2023

Når det rigtigt er blevet efterår i Danmark er det skønt at komme til lunere himmelstrøg og arbejde med sig selv og sin krop. Der er IYNGAR YOGA morgen og aften v/JETTE BERRING og udflugter, hvor du vil opdage hvordan kulturen i det sydlige Marokko former sig. Det er modsætningernes land – du vil helt sikkert se noget du ikke før har oplevet

Rejseleder: Marianne Elallafi Leth
Underviser: Jette Berring

Afrejse fra København lørdag d. 7. oktober 2023
Hjemkomst til København lørdag d. 14. oktober 2023

Her er noget af det I kan forvente i løbet af ugen

  • ca. 20 timers professionel yoga- og afspænding v/Jette
  • tur til Atlasbjergene, et par timers vandring med guide.
  • overnatning på hotel i bjergene
  • Atlanterhavet ved Taghazout – bade og ophold.
  • hammam – skidtet skal skrubbes af i det lokale badehus
  • ophold i “dar Lahmadate” – vores hus i landsbyen
  • eftermiddag i Domaine Villate Limoune
  • fantastiske, marokkanske måltider tilberedt af landsby kvinder
  • Tid til hyggeligt samvær og alene tid hvis det ønskes
  • Tur til Taroudant eller Marrakech (afhænger af hvor der flyves hjem fra)

Vi rejser max 18 personer sammen. Vi bor i “Dar Lahmadate” i Lahmadate som er en typisk marokkansk landsby 40 km øst for Agadir. Huset er omdrejningspunkt for ugens aktiviteter: Yoga, måltider, socialt samvær og udgangspunkt for udflugter.

Pris for hele turen incl. alt: fly tur/retur, transport i Marokko i lejede biler og bus, kost/logi hele ugen, frokoster på udflugter, overnatning på hostel i bjergene, frugt og snack ad libitum, flaske drikkevand, ca. 20 timer yoga og afspænding fordelt over ugen:

10.200 kr.

For tilmelding se HER

Der udsendes et udførligt info brev ca 2 måneder før afrejse.

Ved evt. spørgsmål kontakt:
Marianne Elallafi Leth
Mobil 50740360,
mail: info@marokkoindefra.dk

Spørgsmål vedr. yoga rettes til:
Jette Berring
mail: jette@cph-yoga.dk

Her er et program som måske bliver udsat for ændringer ….. vi må se. Så hæft dig ikke for meget ved tidspunkterne.

LØRDAG D. 7.
Afgang med fly fra Københavns lufthavn til Agadir eller Marrakech – vi kører til landsbyen Lahmadate hvor I indlogeres i Dar Lahmadate – Velkomst, info og aftensmad

SØNDAG D. 8.
YOGA 7.30-10.00 – morgenmad – gåtur i landsbyen Lahmadate – frokost – afslapning – YOGA 17.00-18.30 – aftensmad

MANDAG D. 9.
YOGA 7.30-10.00 – morgenmad – tur til Ouled Teima (hæve penge) lokal marked – sen frokost – YOGA 17.00-18.30 – aftensmad

TIRSDAG D. 10.
YOGA 7.00-8.30 – morgenmad – pakker bilerne og kl 9.30 kører vi til Atlasbjergene til Immouzzer – vandre – spiser medbragte sandwich – indkvarteres på hotel i bjergene – YOGA – aftensmad.

ONSDAG D. 11.
YOGA 7.30-9.30 – morgenmad på hotel – kører til Taghazout ved Atlanterhavethavet – frokost for egen regning – ophold ved havet – kører tilbage til Lahmadate –  YOGA – aftensmad.

TORSDAG D. 12.
YOGA 7.30-9.00 – morgenmad/frokost – tur til Domaine Villate Limoune – et resort med kæmpe poolområde – YOGA – aftensmad 

FREDAG D. 13.
YOGA 7.30-10.00 – morgenmad – frokost – hamam (offentligt badehus hvor du skrubbes ren) – YOGA 17.00-18.30 – aftensmad

LØRDAG D. 14.
Dagens program afhænger af hjemrejse lufthavn – Agadir eller Marrakech og af afrejsetidspunktet. Måske er der tid til YOGA eller andet.

Jette er en af Danmarks mest erfarne og kvalificerede yogalærere. Jette er certificeret senior Iyengar-lærer og daglig leder af B.K.S. Iyengar Yoga Center Copenhagen.
Jette har brændt for yoga i mere end 30 år og er dedikeret elev af Geeta og BKS Iyengar. Jette rejste til Pune i Indien første gang for at studere med Iyengar familien i 1996 og har jævnligt været tilbage mange gange siden.
Jette underviser fra hjertet med dyb indsigt og er en inspiration for enhver, der holder af yoga. Jette deler med entusiasme ud af sine mange erfaringer med stor dygtighed, så både begyndere og øvede føler sig velkommen og beriget af hendes undervisning.