Hvem er

Charlotte D. Therkelsen


Charlotte Dissing Therkelsen - underviser i uge 45

Jeg hedder Charlotte Dissing Therkelsen. 

Jeg underviser i yoga, primært Hatha yoga, men også med inspiration fra andre yogaformer. De sidste 10 år har jeg undervist forskellige yogahold for AOF på fuld tid, og jeg elsker det. 
Jeg har en toårig yogalæreruddannelse og tager løbende kurser, for hele tiden at udvikle mig som underviser og blive bedre til at formidle yoga til dig. 

I undervisningen vægtes både lange dybe stræk (yin), mere styrkeprægede øvelser(yang), åndedrætsøvelser og afspænding. Vi kommer til at lave korte meditationer og forsøger derved at blive bedre til at være i nuet og lytte til det der dukker op, når tankerne om hverdagens gøremål træder i baggrunden. 

Jeg prioriterer en grundig guidning ind i stillingerne. Der vil være god tid i hver enkeltstilling og hvis der er brug for det, varieres undervisningen, så alle får mest muligt ud af sinyogapraksis. Yoga er for alle, uanset alder, køn, baggrund og smidighed. Alle kan være med.

Yoga er et system, hvis formål er at forene os selv med vores højere kræfter både fysisk og mentalt. Vi søger at opleve kroppen og sindet og finde glæden i nuet.

På denne rejse vil morgenyogaen både byde på bevægelse i takt til åndedrættet (flows) og dybe statiske stræk. Eftermiddagstimerne bliver mere afslappende og reflektive. Både morgen- og aftensessionen afsluttes med afspænding eller meditation. 

Vi beder dig om at medbringe egen yogamåtte, 2 yogablokke, et yogabælte eller andet bånd på ca. 2 m. samt andre hjælpemidler, hvis der er andet du plejer at bruge. 
Vi laver yoga under åben himmel, så tag en trøje og et par sokker med, det kan være køligt om morgenen.