Program for ugen

UGE 41 ER SOM HERUNDER med et døgn i Marrakech
UGE 40 er med udflugt til Atlas bjergene og hjemrejse fra Agadir

Dette er et foreløbigt program - der kan forekomme ændringer
Flytider kendes endnu ikke - 

DAG 1
Flyafgang fra Københavns Lufthavn og ankomst til Agadir lufthavn  - kørsel til "Dar Lahmadate". indkvartering, velkomst og aftensmad.

DAG 2.
Morgenmad kl. 8.00 -  gåtur i landsbyen - frokost - STRIK 14-17  - aftensmad kl 19.00

DAG 3
Morgenmad 8.00 - Vi kører en tur til Taghazout: fisker/surferby ved Atlanterhavet. Her spiser vi frokost og nyder livet. Hop i bølgerne, trav en tur langs kysten, hæng ud på en cafe etc. Hen på eftermiddagen kører vi tilbage til Lahmadate - Spiser aftensmad.

DAG 4.
Morgenmad 8.00 - STRIK 9-12 - Frokost - strik, hygge etc. - Vi spiser aftensmad i huset kl 19.30

DAG 5
Morgenmad 8.00 - STRIK 9-12 - Frokost - Vi kører til den nærliggende by Oulad Teima (5 min kørsel). En meget lokal og autentisk by på denne egn. Der er helt almindelig marked, en cafe med søde kager, skræddere som syr hvad du ønsker, bjerge af krydderier, nødder, grøntsager m.m - Så skal vi i hammam, det offentlige badehus, hvor vi skal skrubbes - aftensmad

DAG 6
Morgenmad 8.00 - STRIK 9-12 - Frokost - tid til dig selv, pakke - Aftensmad. 

DAG 7 tidlig morgenmad - afgang til Marrakech med bus - indkvartering på hotel - spis medbragt frokost - intro til Marrakech´muligheder - besøg på tæppemuseum - aftensmad på egen hånd.

DAG 8.
Morgenmad - egentid i Marrakech - frokost for egen regning - vi mødes til fælles aftensmad - afgang til lufthavn og flyafgang omkring midnat - ankomst til København tidlig morgen