Vi skal nå mange ting på turen

men hvad - hvornår og hvor henne ?


FORELØBIGT PROGRAM

SØNDAG UGE 35
Flyafgang fra Københavns Lufthavn med landing i Agadir eller Marrakech. Vi kører til Lahmadate og indkvarteres - velkomst og info - aftensmad

MANDAG UGE 36
Efter morgenmad - gåtur rundt i landsbyen Lahmadate - frokost - afsted til den nærliggende by Ouled Teima, hvor I kan hæve penge gå på marked, drikke en mynte the og betragte en rigtig autentisk by - 
Aftensmad i huset 

TIRSDAG UGE 36
Morgenmad fra kl 8.30 - lær at lave tagine og brød over ild - frokosten er maden I selv har lavet - 
om eftermiddagen kan du slappe af eller tage til “Domaine villate Limoune” - et resort 3 km fra landsbyen med dyrepark, pool, tennisbaner etc. Entre: 250 dirham. Vi spiser aftensmad i Dar Lahmadate.

ONSDAG UGE 36
Morgenmad og så afsted til kusine Saadia. Hun bor sammen med sin mand og svigerfamilie på en citrusplantage hvor de også har malkekvæg. Vi spiser frokost her.
Aftensmad i Dar Lahmadate

TORSDAG UGE 36
Efter morgenmaden tager vi i hammam. Frokost (couscous) og tid til at pakke. Mændene har mulighed for at følges med Abdel til den lokale barber.
Aftensmaden spiser vi i “Chems Ayour” i Temsia, hvor vi skal opleve “Fantasia” - 1001 nats marokkansk festmiddag og underholdning. 

FREDAG UGE 36
Tidlig morgenmad og afgang kl 9.00. Det er samtidig et farvel til landsbyen. Kursen sættes mod Atlasbjergene. Vi skal mødes med vores lokale guide Ali og sammen med ham vandre en god tur. Når vi har spist vores medbragte sandwich kører vi videre gennem bjergene til Essaouira. Her ankommer vi sen eftermiddag og indlogeres på “Dar al Bahar”. Vi spiser aftensmad på hotellet. 

LØRDAG UGE 36
Morgenmad på taget og derefter en tur til havnen og fæstningsværket. Frokosten spiser vi sammen og derefter har I fri til at gøre som i vil - gå en tur, nyd havet og stranden, gå på galleri, shop amok, tag flotte fotos - eller måske en combi. Vi mødes og spiser aftensmad sammen ude i byen. 

SØNDAG UGE 36
Morgenmad og så skal vi besøge "Centre d'art Le Real Mogador" - En historisk bygning med moderne kunst. Derefter sørger I selv for frokosten og vi mødes om aftenen og spiser på en restaurant.

MANDAG UGE 37
Efter morgenmad tager vi en bus til Marrakech. Vel fremme indlogerer vi os på Hotel Cecil - et charmerende hotel som ligger meget tæt på byens gamle centrum. Gå ud og oplev Marrakech og nyd mylderet. Vi mødes om aftenen og går ud og spiser

TIRSDAG UGE 37
Morgenmad på tagterrassen. Vi skal opleve et par seværdigheder bl.a. "Den Hemmelige Have". Aftensmad ude byen

ONSDAG UGE 37
Efter morgenmad på taget, kører vi til “Jardin Majorelle” - et hus og have som blev skabt af den franske maler Jacques Majorelle. Senere og efter års forfald overtog Yves Saint Laurent stedet. I får entre til haven, berbermuseum og Yves Saint Laurent museum. Frokosten er for egen regning. Om aftenen mødes vi og spiser sidste fælles måltid.

TORSDAG UGE 37
Turens sidste dag. Dagen er åben og kan fyldes med det I hver især har lyst til - shopping, seværdigheder, hænge ud på en cafè, en tur i hestevogn etc. Frokosten er for egen regning.
Der skal pakkes og afsted til lufthavnen i Marrakech - farvel farvel.