Hvem er han

og hvordan tænker han yoga


BJØRN MARCUS

Bjørn Marcus er oprindelige uddannet ballet danser men har fundet sin passion i Yoga som praksis og livsstil. Uddannet i Indien og har gennem 4 år uddannet nye yogalærere i Indien og Thailand. Han prioriterer god tid til detaljerne i hver enkelt Asana (stilling) højt. Gennem uddannelsen i Iyengar traditionen har Björn lært at lægge stor vægt på individuel kapacitet og varierer derfor undervisningen og finder muligheder, så alle skal kunne få mest muligt ud af sin praksis. Samtidig stræber han altid efter at få et behagligt flow i sine timer. I vores program bliver morgen Yoga timerne (Hatha/Flow) hovedsagelig aktive og eftermiddags timerne (Yin/Restorativ ) mere afslappende og reflektive. 

Gennem de sidste 5 år har Bjørn også undervist i Anatomi/Fysiologi, Pædagogik og Meditation på Yogalærer uddannelser og føler at det er vigtigt at føre sin kundskab videre: sharing is caring.

Bjørn siger selv: “Yoga er for alle, uanset alder, baggrund og smidighed. Yoga betyder at forene, i min undervisning sigter jeg efter at alle skal have mulighed for at forene deres sind med deres krop, opleve afslapning i bevægelse, glæde i forandringen og nærvær i sig selv.”

Som Yoga-udøver ved man som regel om der er brug for lidt støtte i sin praksis, det er kun godt hvis man benytter sig af en pude, en klods eller et bælte efter individuelt behov. Vi beder jer derfor om at medbringe eventuelle hjælpemidler til eget brug, samt egen yogamåtte.

Hvis der er spørgsmål eller tvivl om ovenstående (yogadelen) så skriv endelig til Bjørn: byogadk@gmail.com