UGENS PROGRAM

UGE 40 ER SOM HERUNDER
UGE 41 SLUTTER MED EN OVERNATNING I MARRAKECH (derfor den lille prisforskel)

Dette er et foreløbigt program - der kan forekomme ændringer
Flytider kendes endnu ikke - 

DAG 1
Flyafgang fra Københavns Lufthavn og ankomst til Agadir lufthavn (evt Marrakech) - kørsel til "Dar Lahmadate". indkvartering, velkomst og aftensmad.

DAG 2.
Morgenmad kl. 8.00 -  gåtur i landsbyen - frokost - STRIK 14-17  - aftensmad kl 19.00

DAG 3
Morgenmad 8.00 - Vi kører en tur til Taghazout: fisker/surferby ved Atlanterhavet. Her spiser vi frokost og nyder livet. Hop i bølgerne, trav en tur langs kysten, hæng ud på en cafe etc. Hen på eftermiddagen kører vi tilbage til Lahmadate - Spiser aftensmad.

DAG 4.
Morgenmad 8.00 - STRIK 9-12 - Frokost - strik, hygge etc. - Vi spiser aftensmad i huset kl 19.30

DAG 5
Morgenmad 8.00 - STRIK 9-12 - Frokost - Vi kører til den nærliggende by Oulad Teima (5 min kørsel). En meget lokal og autentisk by på denne egn. Der er helt almindelig marked, en cafe med søde kager, skræddere som syr hvad du ønsker, bjerge af krydderier, nødder, grøntsager m.m - Så skal vi i hammam, det offentlige badehus, hvor vi skal skrubbes - aftensmad

DAG 6
Morgenmad 8.00 - Afgang fra huset kl. 9. Vi skal en tur til Atlasbjergene. Vi kører et par timer ad mere og mere snoede veje til Immouzzer. Her møder vi Ali og vandrer en tur på ca 1 1/2 time. Spiser medbragte sandwich og ser om vi finder på mere. Vi kører hjem til aftensmad.

DAG 7
Morgenmad 8.00 - STRIK 9-12 - Frokost - tid til dig selv, pakke - Aftensmad. 

DAG 8.
Morgenmad - hjemrejse fra Agadir (evt Marrakech) - ankomst Kastrup Lufthavn