PROGRAM FOR UGE 17

Følgende er et cirka program - sådan er Marokko.... tid er til forhandling - men vi når det hele.

LØRDAG D. 22. APRIL
Flyafgang fra Københavns Lufthavn til Agadir - kører derfra i lejede biler til landsbyen Lahmadate. Indlogering i “Dar Lahmadate”. Aftensmad og “find dig til rette” tid.

SØNDAG D. 23. APRIL
Morgenmad kl. 8. Første korprøve kl. 9-12. Frokost og derefter går vi en tur uden for murene gennem landsbyen og ud på markerne. Vi skal bo midt i et landbrugsområde med marker, plantager og drivhuse. Korprøve fra 17.30 -19.30. Aftensmad og afslapning.

MANDAG D. 24. APRIL
Morgenmad. Korprøve 9-12. Frokost. Vi kører til den nærliggende by Oulad Teima (5 min kørsel). En meget lokal og autentisk by på denne egn. Der er helt almindelig marked, en cafe med søde kager, skræddere som syr hvad du ønsker, bjerge af krydderier, nødder, grøntsager m.m. Korprøve 17.30-19.30. Vi spiser aftensmad i huset.

TIRSDAG D. 25. APRIL
Morgenmad. Afgang fra huset kl. 9. Vi skal en tur til Atlasbjergene. Vi kører et par timer ad mere og mere snoede veje til Immouzzer. Her møder vi Ali og vandrer en tur på ca 1 1/2 time. Spiser medbragte sandwich og ser om vi finder på mere. Vi kører til et hotel/hostel ved Atlanterhavet eller i bjergene og indlogerer os her - aftensmad - om aftenen er der korprøve kl 19-21

ONSDAG D. 26. APRIL
Morgenmad på overnatningsstedet - Vi nyder Taghazout: fisker/surfer by ved Atlanterhavet Hop i bølgerne, trav en tur langs kysten, hæng ud på en cafe etc - Her spiser vi frokost  Hen på eftermiddagen kører vi tilbage til Lahmadate. Spiser tidlig aftensmad. Korprøve om aftenen kl 18-21

TORSDAG D. 27. APRIL
Morgenmad. Korprøve 9-11. Tur til Taroudant hvor vi muligvis skal give koncert  - vi spiser frokost undervejs - derefter er der tid til souken og cafe i Taroudant - kører hjem og spiser aftensmad 

FREDAG D. 28. APRIL
Morgenmad. Korprøve kl 9-12. Frokost. Så skal vi i hamam - det offentlige badehus, hvor vi skal skrubbes så vi er klar til aftenens kulturudveksling. Vi inviterer nogle af de lokale, vi synger for dem og får en smagsprøve på den lokale musiktradition. Undervejs spiser vi aftensmad.

LØRDAG D. 29. APRIL
Morgenmad kl 7.00 - afgang med bus til Marrakech kl 8.00 - ankommer ved 12-tiden - hele dagen er der frit program. Frokosten er for egen regning. Vi mødes ved hotellet kl 18 og går sammen ud og spiser. I kører til lufthavnen kl 21.30 hvorfra flyet letter kl 23.55 og lander i Københavns Lufthavn kl 05.15 (søndag morgen)