PROGRAM FOR UGE 15

Følgende er et cirka program - sådan er Marokko.... tid er til forhandling.

TORSDAG D. 7.
Flyafgang fra Københavns Lufthavn kl 6.40. Vi lander i Marrakech kl 13.55 efter mellemlanding i Frankfurt og kører derfra i bus til landsbyen Lahmadate. Indlogering i “Dar Lahmadate”. Aftensmad og “find dig til rette” tid.

FREDAG D. 8.
Morgenmad kl. 8. Første korprøve kl. 9-12. Frokost og derefter går vi en tur uden for murene gennem landsbyen og ud på markerne. Vi skal bo midt i et landbrugsområde med marker, plantager og drivhuse. Korprøve fra 17.30 -19.30. Aftensmad og afslapning.

LØRDAG D. 9.
Morgenmad. Korprøve 9-12. Frokost. Vi kører til den nærliggende by Oulad Teima (5 min kørsel). En meget lokal og autentisk by på denne egn. Der er helt almindelig marked, en cafe med søde kager, skræddere som syr hvad du ønsker, bjerge af krydderier, nødder, grøntsager m.m. Korprøve 17.30-19.30. Vi spiser aftensmad i huset.

SØNDAG D. 10.
Morgenmad. Korprøve 9 - 12. Vi kører en tur til Taghazout: fisker/surferby ved Atlanterhavet. Her spiser vi frokost og nyder livet. Hop i bølgerne, trav en tur langs kysten, hæng ud på en cafe etc. Hen på eftermiddagen kører vi tilbage til Lahmadate. Spiser aftensmad. Korprøve om aftenen kl 19-21

MANDAG D. 11.
Morgenmad. Afgang fra huset kl. 9. Vi skal en tur til Atlasbjergene. Vi kører et par timer ad mere og mere snoede veje til Immouzzer. Her møder vi Ali og vandrer en tur på ca 1 1/2 time. Spiser medbragte sandwich og ser om vi finder på mere. Vi kører hjem til aftensmad. Om aftenen er der korprøve kl 19-21

TIRSDAG D. 12.
Morgenmad. Korprøve kl 9-12. Frokost. Så skal vi i hammam - det offentlige badehus, hvor vi skal skrubbes så vi er klar til aftenens kulturudveksling. Vi inviterer nogle af de lokale, vi synger for dem og får en smagsprøve på den lokale musiktradition. Undervejs spiser vi aftensmad.

ONSDAG D. 13.
Tidlig morgenmad og afgang i bus til Marrakech. Indkvartering på hotel og så er byen til fri afbenyttelse. Vi mødes om aftenen og spiser sammen.

TORSDAG D. 14.
Morgenmad på hotellet. Lidt tid i byen. Afgang til lufthavnen kl. 12 hvorfra vi flyver til Københavns Lufthavn kl 14.50 - igen med mellemlanding i Frankfurt. Ankomst til København kl. 22.30