PROGRAM FOR UGE 47

Dette er et ca. program med ret til ændringer.....flytider er endnu ikke sikre

LØRDAG  - REJSEDAG
Afgang fra Københavns Lufthavn til Agadir. Efter ankomst til Agadir kører vi i lejede biler til huset i Lahmadate. Indkvartering og sen frokost og intro.

SØNDAG - KYLLINGEDAG
Efter morgenmad får I den første opgave: vi tager til Ouled Teima marche hvor I i mindre grupper skal købe ind til "djaz mhamar". Hel kylling med saltsyltede citroner og mandler samt salat. Hjemme igen får vi frokost og skal så bage brød på bål, lave kyllingeretten og salat.

MANDAG - ARGAN OG SLAGTEDAG
Først morgenmad og så går vi en tur ud i landsbyen for at se på omgivelserne. Vi bor midt i et landbrugsområde hvor der dyrkes mange grøntsager og citrusfrugter. Vi skal indsamle arganfrugter som skal bæres hjem og forarbejdes til olie. Den særlige arganolie som findes i to udgaver. Den rene til kroppen og den ristede til madlavning. Der skal også slagtes en ged, som skal parteres og noget af kødet skal tilberedes.

TIRSDAG - FISKEDAG
Vi tager ind til fiskemarkedet i Ouled Teima og indkøber forskellig slags fisk. I løbet af dagen skal vi lave fiske spyd, ovn tilberedt fisk og sardiner (lækkert)

ONSDAG - UDFLUGTSDAG
Så pakker vi bilerne med vandresko, badetøj, turtaske m.m. og kører mod vest til Atlanterhavet, Vi skal til Taghazout som er en gammel fiskerby, men nu tilholdssted for mange surfere. Dagen kan indeholde vandretur langs havet, frokost, badning, nydelse af strand og hav, måske en tur på en kamel. Om eftermiddagen kører vi til Agadir på "Souk" hvor der er meget godt keramik, lædervarer, tæpper og meget andet for den købelystne

TORSDAG - COUSCOUSDAG
Tidligt tager vi til Gouled Teima på "Souk Hremis" (torsdagsmarkedet). Her kommer landmændene ind til byen med deres afgrøder, dyr og alt andet brugbart og ikke brugbart. Grøntsager ligger i stakkevis og dyr skifter ejer - en sjov oplevelse. Der ud over byder dagen på tilberedning af tagine. I over 1000 år har berbere i Nordafrika anvendt denne særlige tilberedningsform når de skulle lave mad. Vi skal lave 4 forskellige taginer og bage brød

FREDAG -  
Morgenmad og så skal al ”dansker skidtet” skrubbes af. Turen går til hammam hvor lokale kvinder skrubber os. Hjem og spise frokost og derefter er der lidt tid inden vi skal til at lave couscous.
Pakke til hjemturen.

LØRDAG D. 14. - AFREJSEDAG
Morgenmad. Tid til afslapning og gør det selv tid. Sen frokost. Afgang fra huset. Flyafgang fra Agadir København 

Farvel og tak for denne gang. Forhåbentlig med mange gode oplevelser i bagagen.