Det er rart at kende fordelingen mellem

Lahmadate, Essaouira og Marrakech


KULTUR REJSE 29 AUGUST -9. SEPTEMBER 2020

LØRDAG D. 29.
Flyafgang med Norwegian fra Københavns Lufthavn kl 19.40 med landing i Marrakech kl 23.10. Vi kører til et hotel og sover.

SØNDAG D. 30.
Efter morgenmad på hotellet kører vi til Lahmadate (en køretur på 3-4 timer). Ankomst til “Dar Lahmadate” hvor vi indkvarteres og spiser frokost. Info. Velkomst og en gåtur rundt i landsbyen Lahmadate.
Aftensmad i huset 

MANDAG D. 31.
Morgenmad fra kl 8.30. Afsted til den nærliggende by Ouled Teima, hvor I kan hæve penge gå på marked, drikke en mynte the og betragte en rigtig autentisk by. 
Tilbage i huset spiser vi frokost. Om eftermiddagen kan du slappe af eller tage til “Domaine villate Limoune” - et resort 3 km fra landsbyen med dyrepark, pool, tennisbaner etc. Entre til stedet er 200 dirham
Vi spiser aftensmad i Dar Lahmadate.

TIRSDAG D. 1.
Morgenmad og så afsted til kusine Saadia. Hun bor sammen med sin mand og svigerfamilie på en citrusplantage hvor de også har malkekvæg. Vi spiser frokost her.
Aftensmad i Dar Lahmadate

ONSDAG D. 2.
Efter morgenmaden tager vi i hammam. Frokost (couscous) og tid til at pakke. Mændene har mulighed for at følges med Abdel til den lokale barber.
Aftensmaden spiser vi i “Chems Ayour” i Temsia, hvor vi skal opleve “Fantasia” - 1001 nats marokkansk festmiddag og underholdning. 

TORSDAG D. 3.
Tidlig morgenmad og afgang kl 9.00. Det er samtidig et farvel til landsbyen. Kursen sættes mod Atlasbjergene. Vi skal mødes med vores lokale guide Ali og sammen med ham vandre en god tur. Når vi har spist vores medbragte sandwich kører vi videre gennem bjergene til Essaouira. Her ankommer vi sen eftermiddag og indlogeres på “Dar al Bahar”. Vi spiser aftensmad på hotellet. 

FREDAG D. 4.
Morgenmad på taget og derefter en tur til havnen og fæstningsværket. Frokosten spiser vi sammen og derefter har I fri til at gøre som i vil - gå en tur, nyd havet og stranden, gå på galleri, shop amok, tag flotte fotos - eller måske en combi. Vi mødes og spiser aftensmad sammen ude i byen. 

LØRDAG D. 5.
Morgenmad og så skal vi besøge "Centre d'art Le Real Mogador" - En historisk bygning med moderne kunst. Derefter sørger I selv for frokosten og vi mødes om aftenen og spiser på en restaurant.

SØNDAG D. 6.
Efter morgenmad tager vi en bus til Marrakech. Vel fremme indlogerer vi os på Hotel Cecil - et charmerende hotel som ligger meget tæt på byens gamle centrum. Gå ud og oplev Marrakech og nyd mylderet. Vi mødes om aftenen og går ud og spiser

MANDAG D. 7.
Morgenmad på tagterrassen. Vi skal mødes med en kok som tager os med på marked og senere på kokkeskole. Aftensmad ude byen

TIRSDAG D. 8.
Efter morgenmad på taget, kører vi til “Jardin Majorelle” - et hus og have som blev skabt af den franske maler Jacques Majorelle. Senere og efter års forfald overtog Yves Saint Laurent stedet. I får entre til haven, berbermuseum og Yves Saint Laurent museum. Frokosten er for egen regning.
Vi spiser sammen om aftenen

ONSDAG D. 9.
Turens sidste dag. Dagen er åben og kan fyldes med det I hver især har lyst til - shopping, seværdigheder, hænge ud på en cafè, en tur i hestevogn etc. Frokosten er for egen regning.
Ved 18 tiden mødes vi og går for sidste gang ud og spiser sammen.
Kl 21 sender vi jer med en taxi til lufthavnen, hvorfra Norwegian flyet letter kl 23.55.
I lander i Københavns Lufthavn kl 5.15 (tidligt søndag morgen)