Hvor meget skal vi synge....

...og hvad skal vi ellers lave ?


UGENS PROGRAM

Følgende er et cirka program - sådan er Marokko.... tid er til forhandling - men vi når det hele.

SØNDAG D. 7.

Flyafgang kl 12.30 fra Københavns Lufthavn med Air Arabia. Vi lander i Agadir kl 16.05 og kører derfra i 5 lejede biler til landsbyen Lahmadate. Indlogering i “Dar Lahmadate”. Aftensmad og “find dig til rette” tid.

MANDAG D. 8.

Morgenmad kl. 8. Første korprøve kl. 9-12. Frokost og derefter går vi en tur uden for murene gennem landsbyen og ud på markerne. Vi skal bo midt i et landbrugsområde med marker, plantager og drivhuse. Korprøve fra 17.30 -19.30. Aftensmad og afslapning.

TIRSDAG D. 9.

Morgenmad. Korprøve 9 - 12. Vi kører en tur til Taghazout: fisker/surferby ved Atlanterhavet. Her spiser vi frokost og nyder livet. Hop i bølgerne, trav en tur langs kysten, hæng ud på en cafe etc. Hen på eftermiddagen kører vi tilbage til Lahmadate. Spiser aftensmad. Korprøve om aftenen kl 19-21

ONSDAG D. 10.

Morgenmad. Korprøve. Frokost. Vi kører til den nærliggende by Oulad Teima (5 min kørsel). En meget lokal og autentisk by på denne egn. Der er helt almindelig marked, en cafe med søde kager, skræddere som syr hvad du ønsker, bjerge af krydderier, nødder, grøntsager m.m. Korprøve 17.30-19.30. Vi spiser aftensmad i huset.

TORSDAG D. 11.

Morgenmad. Afgang fra huset kl. 9. Vi skal en tur til Atlasbjergene. Vi kører et par timer ad mere og mere snoede veje til Immouzzer. Her møder vi Ali og vandrer en tur på ca 1 1/2 time. Spiser medbragte sandwich og ser om vi finder på mere. Vi kører hjem til aftensmad. Om aftenen er der korprøve kl 19-21

FREDAG D. 12.

Morgenmad. Korprøve kl 9-12. Frokost. Så skal vi i hammam - det offentlige badehus, hvor vi skal skrubbes så vi er klar til aftenens kulturudveksling. Vi inviterer nogle af de lokale, vi synger for dem og får en smagsprøve på den lokale musiktradition. Undervejs spiser vi aftensmad.

LØRDAG D. 13.

Morgenmad. Korprøve 9-12. Vi kører til Taroudant, en gammel kongeby en times kørsel fra huset. Her skal vi optræde på byens torv blandt slangetæmmer og folk og fæ. Vi spiser frokost på en cafe og derefter er der tid til at opleve byens Souk (marked), køre en tur i en hestevogn m.m. Tilbage i huset spiser vi aftensmad., pakker og gør klar til afrejse.

SØNDAG D. 14.

Midt om natten kl 03.00 er der afgang fra huset. I kører til lufthavnen, hvorfra flyet letter kl 06.00 og lander i Københavns Lufthavn kl 11.40