Underviseren .....

hvem er hun mon.....


Vivi Korn

Vivi Korn, 58 år, er stifter og daglig leder af Nordisk Yoga, Odense siden 1983. 

Yoga for mig foregår ikke kun på yogamåtten. Yoga er noget som du tager med dig og kan bruge i hverdagen til at finde din indre balance og nyde livet i al sin pragt. Min undervisning har sin basis i hatha yoga med fokus på detaljer, åndedræt og ro. Jeg er inspireret af den nyere dynamiske og aktive yogaform, Vinyasa Yoga (Flow), som jeg bruger til opvarmning inden vi går over til de statiske og åbnende øvelser. Åndedrætsøvelser og Meditativ Dybdeafspænding afrunder mine klasser og er en vigtig praksis. 

Jeg er oprindeligt uddannet yogalærer fra Skandinavisk Yoga og Meditationsskole og har over årene fundet stor inspiration i Iyengar- og Vinyasa yoga. Certificeret gravidyoga underviser i Yoga Alliance 2012. Samt TT-certificeret fra Hamsa Yoga Indien/ Kbh. 2013.Ved siden af min yogauddannelse har jeg en bachelor grad i  historie og  i idræt fra Syddansk Universitet (SDU).

En ferie fuld af oplevelser er skønt, men kan også være trættende. Så det at kombinerer udenlandsrejse med yoga er en alletiders ide. Vi bruger morgenklasserne til at få vækket og strakt kroppen godt igennem, så den er klar til dagens udfordringer. Der vil blive undervist, således at både du som begynder og den mere erfarne yogaudøver  - ung som ældre - kan få glæde at yogaen. Om eftermiddagen er der brug for en mere stille yoga med fokus på afspænding. Det er en fordel at medbringe et skridsikkert underlag og  lille tæppe.